mandag 25. juni 2012

Ett år!

HURRA!!







Tenk at det i dag er ett år siden jeg begynte å blogge! Tiden går jammen fort og selv om det nok ikke er all verdens mange folk som leser denne bloggen er det da noen som trofast titter innom, og dere skal vite at jeg setter stor pris på det! Veldig koselig om dere legger igejn en kommentar ogsp :0) Dessuten fungerer den som en slags dagbok for meg selv, hvor jeg kan gå tilbake og kikke på hva jeg har laget og hvor mange poteter jeg satte i fjor og den slags nyttige ting!

I dag har det vært symøte og som vanlig har det vært en veldig koselig kveld, men nå kaller sengen, tidlig opp på jobb i morra, men snart er det ferie!

Drøm søtt!

søndag 24. juni 2012

Sommer

Etter en litt kald, men ganske tørr St.Hans feiring i går våknet vi opp til grått og regn i dag. Etter å ha sløvet og puslet på hobbyrommet det meste av dagen i påvente av oppholdsvær, tok jeg omsider på meg turklær og kom meg ut! Og da ble det jammen opphold gitt! En flott tur i skogen med masse farger og friske lukter! Så nå er jeg klar for en ny arbeidsuke! Forøvrig den siste før ferien! Gleder meg!

fredag 22. juni 2012

Hurra, hurra! Dobbel lykke!


Her er det bare fryd og gammen i dag! Skoleferien har starta, jeg har fri og minstemann fyller 11 år i dag, så her har fridagen fått med til og bake og ordne og servere en "skokk" med sultne, glade gutter!
Hærlig det! 
I tillegg har jeg i dag fått beskjed om at jeg får fortsette i den jobben jeg har (hadde bare vikariat) og at stillingen i tillegg blir 80% fast! Det er sjelden kost i her på denne kanten av landet så det føles utrolig deilig!
Denne helga skal nytes!!



Guttekort til "minstemann"


Enkel bakside (er tross alt et gutte kort!)


Enda enklere innside....



GOD fredag!

fredag 15. juni 2012

Konfirmasjonskort på en fredag

Endelig fredag! Her går det i hundre om dagen, og alle sammen er litt frustrerte og leie, men vi teller ned til sommerferie og det hjelper mye!







Siden tiden ikke strekker til om dagen, der man løper fra den ene avslutningen til den andre , legger jeg ut et konfirmasjonskort jeg lagde her i vår og ønsker alle sammen en riktig god helg!

Feriepengene er på konto, så helgen skal brukes på gamle trakter, med masse shopping og veninnekveld! Gleder meg masse!

God helg!

søndag 10. juni 2012

Bursdagskort

Etter noen utrolig hektiske, men veldig morsomme dager der det har gått i ett i nesten to døgn er det utrolig deilig å bare slappe av i dag. Har vært og sett eldstesønnen vinne 7-1 på fotballbanen, men ellers har jeg vel i grunnen ikke gjort noen ting. Har planer om å rydde og omøblere litt på hobbyrommet og det er i grunnen det jeg er iferd med nå....må bare hvile litt først...;o)

Her kommer noen bilder av et kort jeg lagde for en tid tilbake til en venninne som fyllte 50 år:


 Litt merkelige farger på disse bildene ser jeg nå...





Ha en fin og avslappende søndagskveld!

onsdag 6. juni 2012

Avspasering...

En hel dag fri som man har jobbet inn på ett eller annet vis i løpet av året, og som man nå bare MÅ ta før ferien setter inn. Deilige fri dag. Man legger tusenvis av planer for hva en slik dag kan romme. Ett syprosjekt, ett kort som skal lages, en vegg som skal males, ett hus som skulle vært vasket og shinet, ett skap eller tre som burde vært ryddet, drivhuset, hagen....Man kan fylle en hel sommer med alle disse prosjektene! Men hva gjør jeg så på fridagen min? Jo, jeg sitter med papirer og kvitteringer strødd rundt meg og ajourfører regnskap bare sånn helt på veldedig basis, for sanglaget jeg er medlem og kasserer i. Bare fordi tida stadig flyr fra meg i løpet av året og dette blir et slik må-gjøre-for-det-er-snart-slutt-på-regnskapsåret-prosjekt hvert år.



Litt kjipt men det må gjøres og deilig å kunne legge seg i kveld og vite at det er gjort! Dessuten er bikkja hjemme og holder meg med selskap og hun har sågar bursdag i dag så da må vi jo kose oss litt ekstra!


Fine, glade, vimsete vofsen vår <3

 





Ha en fin dag!

mandag 4. juni 2012

Konfirmasjonskort


I-siste-liten-konfirmasjonskort som ble laget dagen før konfirmasjonen. Når jeg tenker meg om er det ganske tidlig til meg og være for i fjor ble de laget kvelden og natten før....;o) Neste år har jeg egen konfirmant så da BØR jeg være ferdig i god tid....





 Dette kortet er til en av naboene her som ble konfirmert i dag.



Når man må lage flere kort samtidig under press (stress...) blir det ikke de helt store kreative krumspringene... Men enkelt og greit duger vel for en korfirmant tenker jeg !

Hadet!

søndag 3. juni 2012

Deilige. late søndag...


Etter en knallhard uke med mange ting som skjer samtidig er det deilig når man kan lande på søndag med godfølelsen av at man har fått til noe som er bra og kan senke skuldrene. Koret jeg synger i hadde i går sin 2. jubileumskonsert, med påfølgende jubileumsmiddag, i anledning 100 års jubileet og det har vært mange hektiske forberedelser både på kor delen og arrangements delen, og mange lange kvelder og netter i det siste. Men i dag var det bare søndag. Veldig deilig! Vind og regnskvetter, men også litt sol. En veldig fin dag og pusle i drivhuset på og jeg har nå (med hjertet i halsen og en gord varmovn i beredskap) satt plantene som har opptatt det meste av hobbyrommer mitt i det siste, ut i drivhuset. Krysser fingra for at det går bra!




En liten squash er i ferd med å bli "født".




Skikkelig gartner-lunsj!

Noen kort har det også blitt, i går morges ble det laget i-siste-liten-konfirmasjonskort til konfirmasjonen som var i dag. Rart det der gitt hvordan man alltid klarer og vente til i siste liten med ting...
Nå er det litt forberedelser til jobb i morgen, og siden blir det en tidlig kveld!

Godnatt!

fredag 1. juni 2012

Jeg lever...

Det er bare litt mye som skjer rundt meg nå med jobb, hjem og fritid så det blir ikke tid til verken blogging eller kosestunder på hobbyrommet. *sukk*
Men i pinsen hadde vi noen hærlige, varme sommerdager på campingferie i vårt kjære naboland. Legger ved noen bilder som viser at både små og store koste seg!